Lino

V Sparu do Lino majice

Na ringaraja.net poteka nagradna igra Lino Junior

Vabljeni k sodelovanju!

Dobrodelni ob Tednu otroka: Muzikal Mamma Mia ter slastne Lino palačinke za otroke

V Ljubljani, 6. oktobra 2016 - V Tednu otroka, ki se vsako leto odvija v prvem tednu oktobra, po vsej Sloveniji potekajo pestre in raznolike dejavnosti, namenjene otrokom in mladostnikom. Včeraj se je v sodelovanju produkcijske hiše Prospot in ZPM Ljubljana Moste-Polje v Centru kulture Španski borci odvila brezplačna predstava Mamma Mia, ki so si jo ogledali otroci iz vse Slovenije. Med predstavo je otroke čakalo sladko presenečenje, Lino palačinke, ki jih je pripravilo Žito.

Lino in Šumi letos skupaj na Čarobnem dnevu

(Arboretum Volčji potok, 28.8.2016) Letos sta se na Čarobnem dnevu , največjem dogodku za družine v Sloveniji v Arboretumu Volčji potok, skupaj predstavili priljubljeni blagovni znamki Lino in Šumi.

Nova Lino rojstnodnevna soba v Minicityju

Ljubljana –5.9. 2016 Blagovna znamka Lino je skupaj z Minicityem (hala A, Ljubljana, BTC) v petek svečano odprla novo rojstnodnevno sobo za otroke.

Otroška hrana Lino za vašega malčka – gotove kašice

Za varen in prijeten začetek uvajanja goste hrane – gotove kašice Lino so namenjene prav potrebam vašega otroka.

Komentarji 0

Otroška hrana Lino: žitne kašice 4+

Žitne kašice Lino, lahke, hranljive in nežnega, otrokom privlačnega okusa, so namenjene uvajanju goste hrane po dopolnjenem 4. mesecu starosti.

Komentarji 0

Slastni Linov svet žitaric – odlična izbira za vse ustvarjalce

Lino ve, da je otroška domišljija brezmejna in da vodi do uresničitve sanj. Sanj o tem, kaj želiš biti, ko odrasteš. Za zabavno in brezskrbno odraščanje sta zelo pomembna zajtrk ter uživanje potrebnih hranilnih snovi.

Komentarji 0

Medvedek Lino z otroki na 21. sarajevskem filmskem festivalu

Medvedek Lino je najmlajšim polepšal obisk sarajevskega filmskega festivala in s svojo prisotnostjo obogatil projekcije filmov, ki so potekale v kinih Multiplex Cinema City in Novi Grad.

Komentarji 0

Lino Lade in Vafelade

Lino te vabi v svet zabave z Lino lado in Lino Vafelado!

Lino.si uporablja piškotke, ki omogočajo preprostejše in boljše delovanje spletne strani. Nastavitve piškotkov lahko nadzorujete in konfigurirate v svojem spletnem brskalniku. Več o piškotkih lahko preberete tukaj. Z nadaljevanjem pregledovanja spletne strani www.lino.si se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljevanje pregledovanja spletne strani kliknite na X.