Otroška hrana Lino: žitne kašice 4+

Žitne kašice Lino, lahke, hranljive in nežnega, otrokom privlačnega okusa, so namenjene uvajanju goste hrane po dopolnjenem 4. mesecu starosti.

Otrok med 4. in 6. mesecem starosti obvlada različne spretnosti. To je obdobje intenzivne rasti in razvoja, prav tako pa pričnemo tudi z uvajanjem goste hrane. Kot nadgradnja otrokove prehrane predstavlja uvajanje goste hrane vznemirljiv in pomemben dogodek za vsakega starša ter otroka, saj odpira vrata novim okusom, teksturam in vonjem.

Da bi bili prvi obroki za vašega otroka varni, izberite visokokakovostne obroke, prilagojene individualnim potrebam in starosti otroka.

 

Zakaj prav žita

Žita so osnova uravnoteženega obroka in so po novih smernicah najprimernejša za uvajanje goste hrane. Z uživanjem žit malčki dobijo vse potrebne hranilne snovi, ki so pomembne za njihov pravilen razvoj. Toda zaradi preobčutljivosti dojenčkov na gluten mora biti prva izbira usmerjena na žita, ki glutena ne vsebujejo, in sicer riž, proso, ajdo in koruzo.

Žitne kašice Lino, ki so razvite s posebno pozornostjo v sodelovanju s pediatri, nutricionisti in Živilsko-biotehniško fakulteto v Zagrebu, ne vsebujejo glutena, dodanih sladkorjev, bogate so z vitamini ter minerali (folno kislino in niacinom) in so dober vir kalcija, železa ter joda.

Lino 3 žita, Lino riž in banana in Lino riž z jabolkom in korenčkom so kašice, obogatene s probiotikom, t. i. kulturo bifidobacterium lactis, ki ugodno vpliva na prebavni sistem, umirja vnetne ter alergijske reakcije in krepi imunski sistem.

Lino kašice z žiti

V prodajnem programu Lino so za starost 4+ na voljo štirje okusi:

Opomba: Okusne in slastne žitne kašice Lino so namenjene tudi starejšim otrokom ter odraslim, ki želijo lahek, hranljiv in zdrav obrok ali imajo težave s prebavo.


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/hosts/brlog.lino.eu/admin/inc/classes/freetag/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 365

Komentari 0

Prijavi se in napiši komentar!

Lino.si uporablja piškotke, ki omogočajo preprostejše in boljše delovanje spletne strani. Nastavitve piškotkov lahko nadzorujete in konfigurirate v svojem spletnem brskalniku. Več o piškotkih lahko preberete tukaj. Z nadaljevanjem pregledovanja spletne strani www.lino.si se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljevanje pregledovanja spletne strani kliknite na X.