Lino ti podarja v dar, novi Lino koledar!

Darujem ti dar, novi Lino kalendar

Lino koledar lahko osvojiš na zelo preprost način. Uživaj v zdravih in okusnih izdelkih Lino, z embalaže izreži in zbiraj podobe medvedka Lina (ali katero koli drugo podobo, ki kaže težo proizvoda) ter nam jih pošlji za skupno težo v skupni količini dveh kilogramov, seveda skupaj s svojimi osebnimi podatki, napisanimi na Linov kupon, najkasneje do 30. 11. 2016 na naslov: LINO p. p. 462, 1001 Ljubljana.

Lino je tudi v tem letu pripravil nov koledar, s katerim vam bo pokazal, kako je biti pravi inovator in iz vsakodnevnih stvari ustvarjati najbolj nore izume ter se pri tem še kar najbolje zabavati. Poleg koledarja boste prejeli še eno presenečenje, da pa se bo zabava kar celo leto odvijala na Linovi internetni strani, vam je ta ustvarjalni medvedek pripravil vsakomesečne izzive.

Odkrij, kaj je pripravil Lino, uči se in zabavaj še celo leto.

Pogoje za pridobitev Linovega koledarja za leto 2017 si lahko preberete tukaj.

Svoje podatke lahko vpišete na kupon, ki sem ga pripravil. Kupon natisnite, izpolnite in pošljite skupaj z medvedki.

Prenesi vsebine: KUPON 

 

Lino.si uporablja piškotke, ki omogočajo preprostejše in boljše delovanje spletne strani. Nastavitve piškotkov lahko nadzorujete in konfigurirate v svojem spletnem brskalniku. Več o piškotkih lahko preberete tukaj. Z nadaljevanjem pregledovanja spletne strani www.lino.si se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljevanje pregledovanja spletne strani kliknite na X.