Lino

Jedilna skulptura

Prihaja jesen, z njo pa obilo sadja. Predstavljamo vam preprosto idejo, kako narediti ustvarjalen in zabaven obrok, poln vitaminov.

Komentarji 2

Okrasni lonec iz kljukic

Pomlad je čas za sajenje rož. Sledite tem preprostim navodilom in okratite prostor rožam z živahnimi okrasnimi lonci.

Komentarji 0

Izdelava pahljačastih okrasov

Ulice, trge in izložbe krasijo pisane ter igrive lučke, vsi pa se veselimo prvih snežink in veselega vzdušja prazničnega decembra.

Komentarji 0

Izdelava zmaja

Spomladi se narava prebuja! Vse v naravi je zeleno, dišeče, veselo in razigrano, zato s prijatelji rad izkoristim lepe spomladanske dni.

Komentarji 0

Izdelava ropotuljice

Igranje inštrumenta ni tako preprosto, zahteva veliko napora, časa, vaj, učenja, predvsem pa ljubezni in vztrajnosti.

Komentarji 0

Izdelava voščilnice

Prijateljem, družini in svojim najdražjim moramo vsak dan pokazati, da jih imamo radi in koliko nam pomenijo! Včasih na to pozabimo, zato je mesec februar ravno pravšnji čas, da se spomnimo nanje.

Komentarji 0

Telefon iz plastičnih kozarcev

Zasneženi zimski dnevi v ljudeh vzbujajo veselje. Uživanje v zimskih radostih s prijatelji je zabavno in veselo. Ko pa se igra na snegu konča, pride na vrsto uživanje v toplem domu ob toplem čaju, vroči čokoladi ali juhi. Prava zabava se takrat šele začne!

Komentarji 0

Stojalo za pisala

Učenje morda ni preprosta naloga, vendar ali ni super, ko se nekaj novega naučimo in ko se nam odpre nov svet, poln zanimivih in vznemirljivih stvari? Prav zaradi tega se je vredno potruditi in posvetiti učenju.

Komentarji 0

Izdelava vetrnice

Rad opazuješ, kako moč vetra čudežno poganja stvari, kot je na primer vetrnica? Čas je, da narediš svojo vetrnico in z njo okrasiš dvorišče, teraso, balkon …

Komentarji 0

Maškare – izdelava mask s kaširanjem

Kaširanje – tehnika modeliranja z nanašanjem več slojev papirja, dokler ne dosežemo želene oblike.

Komentarji 0

Lino.si uporablja piškotke, ki omogočajo preprostejše in boljše delovanje spletne strani. Nastavitve piškotkov lahko nadzorujete in konfigurirate v svojem spletnem brskalniku. Več o piškotkih lahko preberete tukaj. Z nadaljevanjem pregledovanja spletne strani www.lino.si se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljevanje pregledovanja spletne strani kliknite na X.