Lino

Čokolino je od zdaj Plus in Fit

Za vas smo pripravili dva nova slastna Čokolina!

Razvoj otroške igre

Igra je za otroke nujna aktivnost, ki jim omogoča odkrivati sebe in svet okrog sebe.

Komentarji 0

Kako pripraviti super zabavo z zdravo hrano?

Mladim hrana ne predstavlja središča njihovega druženja in zabav, kot je to pogost primer pri odraslih, vendar je hrana tudi na najstniških zabavah pomemben dejavnik dobrega razpoloženja ter povezovanja.

Komentarji 1

Zajtrk za šolarja

Zajtrk je pomemben, ker otrokovemu organizmu daje potrebno energijo za psihofizične dejavnosti v šoli.

Komentarji 0

S prehrano proti problematični koži in aknam

Statistika ugotavlja, da ima vsaka deseta oseba težave z aknami, a tudi tisti, ki jih nimajo, imajo spremembe, ki se jim zdijo problematične.

Komentarji 0

Hrana za otroke z dodanimi vitamin in minerali

Tipičen primer kvalitetne pripravljene hrane za otroke z dodanimi vitamini in minerali so žitarice za zajtrk.

Komentarji 0

Kalij - elektrokemični stroj

Priporočena količina kalija za šolske otroke je okrog 3000 mg dnevno, pri najstnikih je višja, tj. 4700 mg dnevno. Poleg banan je dober vir kalija paradižnik, paradižnikov sok in ketchup, potem oreščki in rozine.

Komentarji 0

Železo v prehrani otrok

Železo je v prehrani otrok pomembno zaradi ključne naloge prenašanja kisika v rdečih krvnih telescih, za preprečevanje slabokrvnosti, opravljanje obrambne naloge (imunskega sistema) in izboljšanje nalog učenja ter spomina (kognitivne sposobnosti).

Komentarji 0

Lino.si uporablja piškotke, ki omogočajo preprostejše in boljše delovanje spletne strani. Nastavitve piškotkov lahko nadzorujete in konfigurirate v svojem spletnem brskalniku. Več o piškotkih lahko preberete tukaj. Z nadaljevanjem pregledovanja spletne strani www.lino.si se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljevanje pregledovanja spletne strani kliknite na X.