Lino

Hrustljavi čokoladni milkshake

Vanilja, banana, čokolada in lešniki so okusni izzivalci, ki s svojo kombinacijo teksture in konsistence v mleku omogočijo, da dobimo ta neobičajen napitek. Poskusite, kako se tudi hrustljave čokoladne kroglice lahko pretvorijo v sestavino za milkshake.

Komentarji 1

Domiselno pecivo

S pomočjo semen, testa in otroške razigrane domišljije naredite iz okusno pripravljenega peciva tudi otroškemu očesu prijetne in vesele oblike.

Komentarji 0

Nougat tailor

Kako združiti tradicijo in kreativnost? Ta rolada iz vzhajanega testa je vzorčni primer. Narezana na rezine z nadevom Lino lade nougat in lešniki, taka spečena zadiši po tradicionalni babičini kuhinji na čisto nov način.

Komentarji 0

Spring trends

Z malo truda lahko cela družina uživa ob slastni, sladki košarici in zakaj jo ne bi skupaj pripravili. Poseben okus košarici daje krema Lino lade milk v kombinaciji s sladko smetano.

Komentarji 0

Sladka čokoladna pizza

Pizza ne sme manjkati na nobeni zabavi, mar ne? Za to posebno zabavo pripravimo čokoladno pizzo (tako se ne bo nihče pritoževal, da mu gobice niso všeč)!

Komentarji 0

Pizzarele

Pizzarelle, s sladkim imenom, nimajo nič skupnega s pizzo, ampak predstavljajo judovsko sladico, ki so jo za Veliko noč v glavnem jedli otroci.

Komentarji 0

Choko Couture

Slovesnost kosilu dopolnite s to čokoladno torto, ki jo enostavno pripravite z Dolcelino Parfe čokoladno kremo.

Komentarji 0

Lino.si uporablja piškotke, ki omogočajo preprostejše in boljše delovanje spletne strani. Nastavitve piškotkov lahko nadzorujete in konfigurirate v svojem spletnem brskalniku. Več o piškotkih lahko preberete tukaj. Z nadaljevanjem pregledovanja spletne strani www.lino.si se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljevanje pregledovanja spletne strani kliknite na X.