Lino

Keksi Lino Baby

Okusni, dobro topljivi keksi za najnežnejše otroško obdobje, obogateni s kalcijem in železom, s 5 pomembnimi vitamini, brez dodanih barvil in konzervansov, za malčke od dopolnjenega 6. meseca starosti.

Lino Rižolino

Okusna riževa kašica, bogata z vitamini, železom in brez glutena, za dojenčke od dopolnjenega 6. meseca starosti.

Lino Keksolino jabolko

Kašica iz najbolj finega maslenega keksa, skrbno izbranimi jabolki in s pšeničnim zdrobom za malčke od dopolnjenega 6. meseca starosti.

Lino Keksolino

Lahka in visoko vredna kašica polnega okusa finega maslenega keksa, z vitamini za malčke že od dopolnjenih 6. mesecev starosti.

Lino Grisolino

Kašica iz finega pšeničnega zdroba z okusom vanilija in 7 vitaminov za malčke od dopolnjenih 6 mesecev starosti.

Lino Frutolino

Zdrava, uravnotežena kašica, bogatega sadnega okusa z žitaricami, mlekom in prepečencem za malčke od dopolnjenih 6 mesecev starosti in od samega začetka uvajanja goste hrane.

Lino.si uporablja piškotke, ki omogočajo preprostejše in boljše delovanje spletne strani. Nastavitve piškotkov lahko nadzorujete in konfigurirate v svojem spletnem brskalniku. Več o piškotkih lahko preberete tukaj. Z nadaljevanjem pregledovanja spletne strani www.lino.si se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljevanje pregledovanja spletne strani kliknite na X.