Lino

Lino Vafelada milk

Lino je svojim zvestim ljubiteljem izdelkov Lino pripravil še eno presenečenje. Priljubljeno Lino lado milk lahko odslej vzamete s seboj kot praktičen hrustljav posladek za malico, ko greste na izlet, ali kot dodaten vir energije pri vseh vaših dnevnih dejavnostih.

Lino Vafelada nougat

Ugriznite v Lino lado in uživajte v vsakem slastnem zalogaju, kajti ta hrustljavi posladek je idealen prigrizek med odmori in za malico. Dodatek za aktiven dan, majhen zalogaj – velik užitek.

Lino Vafelada duo

Lino Vafelada daje energijo za vsakodnevne izzive, nepogrešljiva je pri igri, športnih dejavnostih, malicah, na izletih kot sladek odmor in vedno dostopen ter praktičen prigrizek.

Lino.si uporablja piškotke, ki omogočajo preprostejše in boljše delovanje spletne strani. Nastavitve piškotkov lahko nadzorujete in konfigurirate v svojem spletnem brskalniku. Več o piškotkih lahko preberete tukaj. Z nadaljevanjem pregledovanja spletne strani www.lino.si se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljevanje pregledovanja spletne strani kliknite na X.